Select Page

Odvetniki za moderno gospodarstvo.

Odvetniška družba Brulc, Gaberščik in partnerji

Menjava generacije v družinskem podjetju?

Odvetniška družba Brulc, Gaberščik in partnerji

Investicije v nepremičnine ali v podjetja? Znamo oboje.

Odvetniška družba Brulc, Gaberščik in partnerji

Odvetniška družba za poslovno odličnost.

 

Več kot deset let dela v odvetništvu nas je izbrusilo v butično odvetniško družbo, ki se pretežno ukvarja z izzivi s področja gospodarstva.

Verjamemo, da svojim pristopom in izkušnjami pripomoremo k vaši poslovni odličnosti, kjer sta nam enako pomembna osebni odnos, kot vaši poslovni rezultati.

Tako kot vi, spoštujemo pošten stisk roke in se zavedamo neprecenljivosti vašega zaupanja.

Kontakt

 

Brulc, Gaberščik in partnerji,
odvetniška družba, o.p., d.o.o.

Dunajska cesta 9
1000 Ljubljana
EU/SI Slovenia

T +386 59­ 11 99 00
T +386 40 475 546
E info@bgp.si

Področja

Podpora posameznikom in podjetjem

 

Osredotočeni smo na celovito pomoč gospodarskim družbam, ki jim lahko svetujemo pri vseh izzivih poslovnega cikla. Izkušnje iz svetovanja pri izvedbi prevzemov in investicij, tako tehnoloških, kot nepremičninskih, dopolnjujemo z dobrim poznavanjem davčne regulative. Pomagamo vam pri optimizaciji učinkovitega kadrovskega sistema. Ob resnih finančnih izzivih smo vam v pomoč pri potrebnem prestrukturiranju.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Strani
Vizija

Zavezujemo se, da bomo vsaki stranki v vsakem trenutku zagotovili vrhunsko, pravočasno in kakovostno pravno storitev, pri čemer bomo upoštevali najvišje standarde integritete in strokovne skrbnosti v vsaki zadevi, ki nam je zaupana. Prav tako smo zavezani našim strankam ponujati inovativne in učinkovite rešitve, se prilagajati spremembam in z njimi rasti kor strateški partner ter zaupnik.

Zavezani smo tudi k osebnemu strokovnemu razvoju kadrov, ki z nami delijo strast, vrednote in načela.

Naša zavzetost za odlično, učinkovito in strokovno delo nas vodi med najboljše odvetniške pisarne v Sloveniji

Poslanstvo

Naše poslanstvo je skrbeti za svoje stranke, razumeti njihove cilje in izpolniti ali preseči njihova pričakovanja. Za naše stranke bomo trdo delali, pravočasno in učinkovito zagotavljali vrhunske pravne storitve ter vzdrževali najvišje standarde poklicne etike.

Vrednote

MI SMO TIM.

Izkoriščamo kreativnost, energijo in strast, ki jo ustvarjamo skupaj. Sodelovanje ustvarja bolj obogateno delovno okolje in prinaša boljše rezultate.

MI SMO SPOŠTLJIVI.

Vedno smo prijazni in pokažemo skrb za druge. Cenimo kulturo odprtosti, v kateri se vsi obravnavajo pošteno in kjer imajo vsi priložnost prispevati.

MI SMO ODPRTI.

Odprta, iskrena komunikacija je najboljši temelj vsakega odnosa. V odnosih vedno ravnamo z dostojanstvom. Želimo biti zvest, prijazen, sočuten in dober poslušalec.

MI SMO DELOVNI.

Oddelamo vsak dan. Medtem ko so spretnost, nadarjenost in znanje potrebni za doseganje dobrih rezultatov, je strast tista energija, ki spodbuja resnično izjemno uspešnost.

MI ZASLEDUJEMO ODLIČNOST.

Vedno si prizadevamo biti najboljši v vsem, kar počnemo. Nenehno izboljšujemo svojo strokovnost in poudarjamo pomen kakovosti in produktivnosti.

MI SMO VESELI.

Veselje in smeh nas zbližujeta in vsak dan napovedujeta dobro voljo v službi.

MI SMO ODGOVORNI.

Odgovornost za rezultate je odraz osebne zavezanosti našemu poslanstvu.

MI SMO INOVATIVNI.

Živimo v nenehno spreminjajočem se svetu, kjer potrebe strank in našega poslovanja nikoli ne ostajajo enake. Vedno iščemo nove ideje in nove pristope.

MI SMO PARTNERJI.

Skupaj s stranko smo ena ekipa, v kateri ima vsak pomembno vlogo za dosego odličnosti. Smo več kot le odvetniška družba.

 

MI SMO ODZIVNI.

Naše stranke pričakujejo, da bomo hitro odgovorili in naslovili njihove skrbi. Hiter odziv je eden od načinov, kako pokažemo svojo skrb zanje in za njihove izzive.

 

MI IZPOLNIMO OBLJUBE.

Izpolnjujemo dane obljube in ohranjamo visok nivo zaupanja v nas same ter v odvetniški poklic.

 

MI UPRAVLJAMO S PRIČAKOVANJI.

Skoraj v vsakem sporu zasledimo razliko med pričakovanji in rezultatom. Znamo uravnotežiti svoja in strankina pričakovanja.

 

MI IŠČEMO IZZIVE.

Vsak izziv vsebuje seme učenja. Izkoristimo izkustvene lekcije, da postanemo boljši, pametnejši in učinkovitejši. Večji izziv je le večja priložnost za rast.

 

MI PREDVIDEVAMO SPREMEMBE.

Panta Rhei. Nič ne ostane enako. Še posebej ne v našem poslu. Boljši kot smo pri prilagajanju spremembam, močnejši in uspešnejši postajamo kot podjetje. Spremembe nam nudijo edinstvene možnosti za konkurenčno prednost.

 

MI SMO UČINKOVITI.

Cenimo trud, vendar nagrajujemo rezultate. Zastavili smo si zahtevne cilje in se ne izogibamo odgovornosti.

 

MI POHVALIMO USPEH.

Kader spodbujamo s pomočjo zaslužene pohvale in s hvaležnostjo ter s slavljenjem tako individualnih kot ekipnih uspehov.

 

MI SE ZABAVAMO.

Čeprav k svojemu poslanstvu pristopimo s strastjo in predanostjo, se nikoli ne jemljemo preveč resno. Zabava nam pomaga ohraniti perspektivo. Smejte se pogosto!

 

Smo ustanovni partnerji mednarodnega združenja odvetniških pisarn s sedežem v Ženevi, s katerimi si delimo izkušnje ter znanje pri mednarodnih projektih.

A.C.E.S. Legal Network je evropsko združenje neodvisnih butičnih odvetniških pisarn.

Naši člani zagotavljajo celovit obseg pravnih svetovalnih storitev, vključno z zastopanjem na sodišču, in strankam nudijo podporo pri reševanju pravnih in poslovnih izzivov s pomočjo specializiranih lokalnih strokovnjakov.
Zagotavljamo zaščito interesov naših strank, prijateljske vezi med člani pa omogočajo, da se naše stranke počutijo kot doma v naših državah članicah, saj jim ponujamo zaupanja vredne partnerje pri izvedbi njihovih poslovnih transakcij.

Učinkovitost našega dela dokazujejo številne uspešne čezmejne poslovne transakcije (kot so ustanavljanje večnacionalnih skupnih družb, odvisnih družb, pomoč pri čezmejnih projektih itd.), v katerih smo svojim članom in njihovim poslovnim partnerjem omogočili ne le pravne, temveč tudi druge storitve poslovnega svetovanja.

Objave

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.