Select Page
Ekipa

Mi smo TIM.

Verjamemo, da lahko naše individualne kvalitete najbolje zasvetijo, ko se kot osebnosti dopolnjujemo.  

dr. Damijan Brulc

Odvetnik | Partner

+

T +386 (0)41 838 873
E damijan.brulc@bgp.si
Linkedin

 

Odvetnik dr. Damijan Brulc je eden izmed ustanovitvenih in poslovodnih partnerjev odvetniške družbe.

Na Pravni fakulteti v Ljubljani je z odliko diplomiral leta 2004.

Samostojno odvetniško pot je pričel v letu 2008. V letu 2016 je končal doktorski študijski program Pravo in management nepremičnin na Evropski pravni fakulteti ter pridobil naziv doktor znanosti.

Njegova glavna področja dela so nepremičninsko, gospodarsko in delovno pravo.

Luka Gaberščik

Odvetnik | Partner

+

T +386 (0)41 724 880
E luka.gaberscik@bgp.si
Linkedin

 

Odvetnik Luka Gaberščik je leta 2002 z odliko diplomiral na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Po opravljenem sodniškem pripravništvu na Višjem sodišču v Kopru se je kot odvetniški kandidat zaposlil pri Odvetniški družbi Čeferin o.p., d.o.o., kjer je nato kariero nadaljeval kot odvetnik.

Samostojno odvetniško pot je pričel leta 2008 in jo nato čez dve leti nadgradil z ustanovitvijo Odvetniške družbe BGK. Posluje v slovenskem, angleškem, italijanskem in srbskem oz. hrvaškem jeziku, govori pa še nemški in španski jezik.

Ukvarja se predvsem z gospodarskim, civilnim in javnim pravom.

Mitja Šuligoj

Odvetnik | Partner

+

T +386 (0)40 475 546
E mitja.suligoj@bgp.si
Linkedin

 

Odvetnik Mitja Šuligoj je leta 2012 z odliko diplomiral na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani z diplomsko nalogo s področja upravnega procesnega prava, za katero je po sklepu Senata Pravne fakultete prejel nagrado za vrhunsko diplomsko nalogo. Na ljubljanski pravni fakulteti nadaljuje svoje izobraževanje kot doktorski študent.

Sodniško pripravništvo je opravil pri Višjem sodišču v Kopru, v okviru katerega se je usposabljal tudi na Ustavnem sodišču. Po opravljenem pravniškem državnem izpitu se je v mesecu marcu 2015 pridružil naši odvetniški družbi. Decembra leta 2016 ga je Državni zbor Republike Slovenije izmed pravnih strokovnjakov imenoval za namestnika člana Državne volilne komisije, od decembra 2020 pa opravlja funkcijo člana te komisije.

Pri svojem delu se ukvarja predvsem s civilnim, gospodarskim, kazenskim in upravnim pravom, pri čemer posebno težo daje ustavnemu varstvu človekovih pravic in temeljnih svoboščin. Govori angleško, nemško in italijansko.

Aleksandra Novak

Odvetnica

+

T +386 (0)40 475 546
E aleksandra.novak@bgp.si
S Linkedin

 

Aleksandra Novak je leta 2012 diplomirala z odliko na Evropski pravni fakulteti v Novi Gorici. V januarju 2014 je pričela z delom kot strokovna sodelavka v odvetniški družbi Brulc, Gaberščik in partnerji. V letu 2015 je po končanem magistrskem študiju z delom v pisarni nadaljevala kot odvetniška pripravnica.

Aleksandra po opravljenem pravniškem državnem izpitu v juliju 2018, nadaljuje delo v odvetniški pisarni kot odvetniška kandidatka.

Ukvarja se predvsem s civilnim in delovnim pravom.

Komunicira tudi v angleškem, hrvaškem in srbskem jeziku.

Marjetka Kenda

Odvetnica

+

S Linkedin

Marjetka Kenda je leta 2016 magistrirala na Pravni fakulteti v Ljubljani z magistrsko diplomsko nalogo z delovnopravnega področja. V maju 2017 se je kot odvetniška pripravnica pridružila odvetniški družbi Brulc, Gaberščik in partnerji. Po opravljenem pravniškem državnem izpitu v januarju 2020 nadaljuje delo v odvetniški pisarni kot odvetniška kandidatka. 

Ukvarja se predvsem z delovnim in civilnim pravom. 

Komunicira tudi v angleškem in nemškem jeziku.

Eva Borovnik

Odvetniška pripravnica

+
Nika Goltnik

Odvetniška pripravnica

+
Anja Valantič

Odvetniška pripravnica

+
Objave
Zaposlimo: Odvetniški pripravnik (ž/m)

Zaposlimo: Odvetniški pripravnik (ž/m)

V odvetniški družbi Brulc, Gaberščik in partnerji o.p., d.o.o. k sodelovanju v dinamičnem delovnem okolju vabimo ambicioznega odvetniškega pripravnika (ž/m) z željo po strokovnem delu na področju gospodarskega, delovnega in civilnega prava. V naši odvetniški družbi...

Srečno 2022

Srečno 2022

Želimo vam vesele Božične praznike in obilo uspehov v letu 2022.Merry Christmas and a successful 2022.

Sodno varstvo zoper prostorske akte

Sodno varstvo zoper prostorske akte

Prostor je vselej nevralgična točka. Želja, potreb in interesov je navadno več, kot je možnosti v njem, saj je nujno omejena dobrina. Kot večkrat poudarja tudi Ustavno sodišče, ravno omejenost prostora nujno zahteva skrbno načrtovanje njegove namenske in smotrne...